Обновеното BMW Серия 5 на финални тестове

Автосервиз БМВ BMW Пловдив

Фамилията на BMW Серия 5 трябва да бъде актуализирана тази година. Преди време видяхме ранен прототип по време на тестове, а сега фотошпионите заснеха автомобили с минимално количество камуфлаж, както с каросерия седан, така и комби. За разлика от снимките през 2019 г., тук, почти без усилие, може да се възхитим на новите светлини, радиаторната решетка и различни версии на броните (при стандартнитe модели и версията Plug-in се различават).

В предните светлини долният ръб и рисунъкът на дневните светлини ще бъдат променени.

Капачката на предния калник и надписът на вратата показват, че това комби е хибрид, който се зарежда от мрежата. Но в Серия 5 досега само седанът имаше такава опция за задвижване .

Под камуфлажа детайлите на светлините са слабо видими, но оптиката вече е нова, което показва наближаване на премиерата на модела.

Автосервиз БМВ BMW Пловдив
Автосервиз БМВ BMW Пловдив

48-волтовата Mild-Hybrid система може да бъде разширена до по-голям брой двигатели от Серия 5. Засега тя работи във версията 520d, където мотор-генераторът с 11 к.с.помага на двулитровия дизелов двигател със 190 к.с. Междувременно баварците обявиха, че тази пролет ще въведат системата Mild-Hybrid на Серия 3, X3 и X4.

Сега можем да кажем какво се случва с радиаторната решетка: на широчина тя не е променена , но съдейки по снимката, тя леко става по-голяма вертикално и също леко модифицира формата си.

Освен това можем да предвидим корекции в характеристиките на двулитровата хибридна верси, зареждащата се от мрежата 530e – например, увеличението на комбинираната мощност на хибридната система е от 252 до 292 к.с. по примера на кросоувъра X3 xDrive30e, който се появи в края на миналата година. Не е изключена и актуализация на батерията. Използваният й капацитет на 530e вече е 10,43 кВтч, а в X3 xDrive30e – 10,79. Добавянето на хибридна версия на Серия 5 към гамата, базирана на трилитров агрегат, също може да увеличи интереса на клиентите към моделната фамилия.

 

Източник: www.ams.bg

⇓⇓⇓ Ако статията ти хареса, можеш да я споделиш с твоите приятели във Facebook. ⇓⇓⇓

Подобни статии

Автосервиз БМВ BMW Пловдив

BMW ще пусне M-версии на Серия 2 Gran Coupe и Серия 1

BMW ще пусне M-версии на Серия 2 Gran Coupe и Серия 1, а също така ще запази в гамата модела M2. Новото поколение на BMW M2 трябва да се появи на пазара през 2022 г. […]

Повече

BMW Group с двойно увеличение в продажбите на електрически автомобили

Днес, BMW Group обяви, че през първата половина на 2022 година, групата е отчела повече от два пъти увеличение в продажбите си на 100% електрически автомобили. Реализацията на изцяло електрически автомобили на BMW Group- BMW […]

Повече

BMW затваря завода в Мюнхен за модернизация

Една от основните фабрики на BMW – в Мюнхен, ще бъде закрита от 24 юли до 4 септември 2020 г. включително. Причината е много добра: предприятието ще премине основна модернизация на оборудването, за да пусне […]

Повече