МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ НА DPF и FAP

При работата на двигателя и изгарянето на горивото, част от продуктите на изгарянето, които се отделят, са сажди и вредни вещества за атмосферата. Филтрите за твърди частици и катализаторите са предназначени да улавят тези твърди частици, както и други вредни емисии, да намаляват изпускането им в атмосферата с цел опазване на околната среда. Филтрите за твърди частици и катализаторите са скъпоструващи части от превозните средства, които в процеса на експлоатация и след определен брой изминати километри неминуемо се замърсяват и запушват. Подмяната им като резервна част е скъпоструваща и по тази причина, услугата на почистване предлагана от нашия сервиз е отлична алтернатива, доказана със своята ефективност.

 

DPF ПОЧИСТВАНЕ ПРАНЕ

DPF MAX е иновативна патентована машина, произведена в България, която има възможност за почистване на абсолютно всички видове филтри за твърди частици и катализатори за леки и тежкотоварни автомобили, селскостопанска и тежка техника.

Процесът на почистване е изключително ефективен, като позволява почистването на всякакви отлагания във филтъра или катализатора без да застрашава или разрушава неговата структурна цялост.